De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

5 tips voor voeden in het openbaar

Thuis is het geven van borstvoeding meestal comfortabel. Je bent lekker in je eigen omgeving en kan gaan zitten hoe je wil. Maar in het openbaar borstvoeding geven is soms wat minder makkelijk en misschien wel ongemakkelijk. Waar ga je zitten? Hoe ontkleed je je subtiel? Wie kan wat zien? Dit kunnen dingen zijn waar je onzeker over bent. Snappen we helemaal! Daarom geven we in deze blog 5 praktische tips voor het voeden in het openbaar. 


1. Kies de juiste voedingsbh
Het begint allemaal met een goed passende voedingsbh. Zorg ervoor dat je een bh hebt die lekker zit, goed past en die makkelijk toegang tot je borst geeft. Probeer verschillende stijlen en maten om de perfecte voedingsbh te vinden die bij jou past.

2. Oefen thuis
Voordat je in het openbaar gaat voeden, oefen thuis even met je voedingsbh. Dta is misschien net wat meer ontspannen en comfortabel dan meteen in het openbaar :) Door even te oefenen, raak je vertrouwd met de sluitingen en het openen van de cups. Want dit is soms best even prutsen als je ook je baby vasthoudt.

3. Kies de juiste kleding
Kies kleding die makkelijk open kan tot je borsten. Je hebt natuurlijk speciale borstvoedingsshirts, maar je een losse top, een blouse, vestje met knopen of doorknoopjurk werkt ook prima. Deze kleding maakt het voeden makkelijker en jij kunt je nog steeds in je eigen stijl kleden. 

voeden in het openbaar


4. Gebruik een voedingssjaal of omslagdoek
Als je je extra zeker wilt voelen tijdens het voeden in het openbaar, gebruik dan een (voedings)sjaal of omslagdoek. Deze kunnen helpen om wat privacy te creëren en tegelijkertijd je baby comfortabel te voeden.

5. Zoek een comfortabele plek
Als je het nog een beetje spannend of onwennig vindt om te voeden in het openbaar, kies dan een rustige en comfortabele plek.  Bijvoorbeeld een hoekje in een café, een rustig bankje in het park of vraag of er ergens in aparte ruimte is om borstvoeding te geven. Dit hoeft natuurlijk allemaal niet als je je helemaal comfortabel voelt, maar soms kan dit je helpen om je meer op je gemak te voelen.

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar