De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

7 leuke weetjes over jouw pasgeboren baby:

 

Wist je dat:
De zwaarste baby’s in mei worden geboren? Ze wegen bijna 200 gram meer dan de gemiddelde baby’s. Maar hoe komt dit nou eigenlijk? Dit komt doordat zwangere vrouwen meer eten in de winter dan in de zomer. Hierdoor komen ze meer aan, en worden daardoor hun baby’s ook groter

Wist je dat:
Baby’s die te vroeg zijn geboren vaker de hik hebben. Gemiddeld hikken ze zo’n 15 minuten per dag. Dit komt omdat hun middelrif nog niet volgroeid is en dus sneller overprikkeld raakt. Wat je eraan kunt doen? Volgens deskundigen niet veel, het gaat vanzelf weer over.

Wist je dat:
De ogen van je baby nog kunnen veranderen na de geboorte. Dit komt doordat de baby’s nog weinig pigment hebben. Na 6 maanden kan je definitief bepalen wat voor kleur ogen je baby heeft.

Wist je dat:
Een pasgeboren baby kan weinig zien, je baby ziet nog niet echte kleuren. Dit kunnen hun hersenen nog niet registreren. Vanaf 3-4 weken zal je kindje kleuren gaan waarnemen. Best snel dus!

Wist je dat:
Een pasgeboren baby geen tranen kan krijgen. Dit heeft te maken met zijn of haar traanbuizen. Deze zijn nog niet helemaal open. Dit komt omdat deze in de hoeken van de ogen zitten ( bij de neus)


Wist je dat:
Een baby kan slikken en ademen tegelijk. Dit kunnen ze doordat er een verbinding is tussen de neus en de luchtpijp, en de mond met de slokdarm. Na 3 maanden kunnen ze niet al niet meer

Wist je dat:
Je baby heeft meer botten dan jij. Wij volwassen mensen hebben er wel 206. Maar een baby heeft er 350! Sommige botten bij je baby moeten nog aan elkaar groeien. Vandaar dat een baby meer botten heeft. 


Disclaimer: 
Deze Blog van Bressyunderwear is niet medisch onderbouwd, raadpleeg een arts bij vragen. 

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar