De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

Alles over voedingsbeha's

Wat is een voedingsbeha?

Een voedingsbeha is speciaal ontworpen, zodat je makkelijk borstvoeding kan geven. Met één hand maak je de voedingsbeha los, waardoor je je baby gelijk kan aanleggen. Niet alleen hierom is het fijn om een voedingsbeha te dragen, maar ook omdat een voedingsbeha comfortabeler zit dan een normale beha.

 

Vanaf wanneer draag je een voedingsbeha?

Een voedingsbeha draag je elke dag na je bevalling, zolang je borstvoeding geeft. Maar veel vrouwen dragen de voedingsbeha ook tijdens de zwangerschap. Een borstvoedingsbeha is namelijk meestal zachter en comfortabeler dan een gewone beha. Waar een beha de borsten kan afknellen, rekt een voedingsbeha mee en past zich aan de vorm van de borst aan. Tijdens je zwangerschap veranderen je borsten van grootte en vorm. Daarom is het fijn als je beha zich aanpast aan je borsten en een beetje mee rekt. De Bressy voedingsbeha kun je daarom ook heel goed gebruiken als meegroeibeha tijdens je zwangerschap.  

 

Hoe werkt een voedingsbeha?

Door de knoopjes in het midden, maak je de voedingsbeha makkelijk met één hand op. Met je andere hand hou je je  baby vast. Zo ontbloot je gemakkelijk je borst zonder je beha uit te doen. Je kunt het onderste knoopje van onze beha's vastlaten. Zo leg je makkelijk 1 borst bloot terwijl de andere beha mooi bedekt blijft. 

Wanneer draag je je voedingsbeha?

Je voedingsbeha kun je de hele dag en nacht dragen. Als je borstvoeding geeft, slaap je vaak met je beha aan. Zo zijn je borsten ondersteund en mocht je last krijgen van lekkende borsten, dan vangen de pads in je beha het vocht op. De voedingsbeha van Bressy is ideaal om mee te slapen. De stof is namelijk superzacht en onze beha's hebben geen vervelende haakjes of sluitingen. Er zitten alleen 3 drukknopen aan de voorkant, die voel je niet zitten. 

 

Wat is dan een zwangerschap beha?

Een zwangerschap beha is een beha, waarvan de cups vaak gemaakt zijn van een stof met stretch, zodat deze met je borsten meegroeien. Je draagt 'm tijdens je zwangerschap. Hij wordt ook wel een meegroebeha genoemd. Net zoals een voedingsbeha knelt een zwangerschap beha niet en biedt deze de nodige ondersteuning. Het verschil met een voedingsbeha is dat een voedingsbeha multifunctioneel is, doordat je de cups gemakkelijk los kan maken om zo borstvoeding te geven.

 

De voordelen van een Bressy voedingsbeha

Je hebt nu veel gelezen over voedingsbeha. We vertellen je ook nog graag wat de voordelen zijn van de Bressy voedingsbeha. Het zijn er nogal wat, dus we zetten ze even voor je op een rijtje:

* Super zachte stof: 95% katoen en 5% elastan
* Pads die je uit je beha kunt halen en kunt wassen
* Geen onhandige haakjes en jeukende sluitingen --> alleen 3 drukknoopjes aan de voorkant
* 7 mooie en hippe kleuren
* Overdag en 's nachts heerlijk comfortabel

Wil je onze voedingsbeha's zelf een keer proberen? Bekijk nu onze aanbieding.

 

 

 

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar