De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

Betrouwbaarheid van de zwangerschapstest.

Je hebt ze in vele soorten. Hoe betrouwbaar zijn zwangerschaptresten eigenlijk?  En hoeveel weken moet je zwanger zijn voor een zwangerschapstest? Lees dit allemaal in onze nieuwste blog!

Laten we beginnen met de laatste vraag. Een zwangerschapstest geeft meestal na +/- 4 weken een positieve uitslag. Dit komt doordat er op dat moment genoeg hCG hormoon in je lichaam is aangemaakt, die herkent wordt door de test.

Een zwangerschapstest is voor 99% betrouwbaar, dus niet 100%. Het is wel eens voorgekomen dat het toch niet helemaal klopte. Maar deze kans is zo klein, dat je hier niet vanuit moet gaan. Voor de 100% zekerheid, is het toch handig om naar je huisarts of je verloskundige te gaan voor een echo.  Voor het beste resultaat van je zwangerschapstest kan je het beste je ochtend urine gebruiken en deze een week na je verwachte menstruatie te doen.


Je hebt verschillende soorten zwangerschaptesten. Wij hebben de meest voor de hand liggend op een rijtje gezet:

  •  De vroege zwangerschapstest. 

Deze is minder betrouwbaar dan de zwangerschapstest die wat later wordt gedaan.

  •  Midstream zwangerschapstest: 

Deze word het meest gebruik onder de vrouwen. Deze is het makkelijkst, door op het stikje te plassen om het in je urine te leggen. En het is eenvoudig af te lezen.

  •  Digitale zwangerschapstest

Dit is een wat duurder variant. Maar de uitslag is dan ook nog duidelijker en makkelijker af te lezen. je ziet namelijk letterlijk "zwanger" of "niet zwanger" staan. Ook geven ze aan hoelang je al zwanger bent!Heb jij meer leuke tips, die je wilt delen met ons? Aarzel niet en stuur ons gerust een email of Whatsappje!

Info@bressy.nl
(+31) 6 25327679

Disclaimer:
Deze Blog van Bressyunderwear is niet medisch onderbouwd, raadpleeg een arts bij vragen.

 

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar