De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

De eerste symptomen van je zwangerschap!

Je bent zwanger! Wij hebben alle eerste symptomen voor je op een rijtje gezet van de eerste 10 weken. Deze komen het meeste voor en zul je hoogst waarschijnlijk wel kennen of hebben mee gemaakt. Lees mee!

Nu je zwanger bent, begint het meestal als eerste bij je borsten gevoeliger te worden en je tepels kunnen groter en donkerder worden. Doordat je zwanger bent maakt je lichaam een hormoon genaamd " hCG" aan.  Dit zorgt voor de donkerdere en/of grotere tepels. Ook bultjes zullen heel normaal zijn. Het "hCG" hormoon zorgt evoor dat je bevruchte eicel zich kan plaatsen in de baarmoeder.


Misselijkheid en vermoeidheid zijn ook symptomen. Deze komen het meeste voor. Misselijkheid is natuurlijk erg vervelend, het is dan ook niet helemaal bekend waar dit vandaan komt. De hormonen zullen zeker niet mee helpen. Omdat er zoveel gebeurt in je lichaam, is je lichaam overuren aan het maken. Hier komt voornamelijk de vermoeidheid door. Wees dan ook niet eigenwijs, en ga een keertje lekker uitgebreidt liggen in de middag.

Bij 6 weken ervaar je al dat je vaker moet plassen dan normaal. Je bloedt wordt vermedigdvuldig met 50%, en meer bloedt is meer vocht. En dus, meer plassen. Hongerig op ongepaste momenten, is ook een symptoom. Elke vrouw die zwanger is heeft wel 1 ding die ze zo lekker vinden, dat ze het de hele dag door kunnen eten.  

Heb jij meer leuke tips, die je wilt delen met ons? Aarzel niet en stuur ons gerust een email of Whatsappje!

Info@bressy.nl
(+31) 6 25327679

Disclaimer: 
Deze Blog van Bressyunderwear is niet medisch onderbouwd, raadpleeg een arts bij vragen. 

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar