De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

De ontwikkeling van het kind

Je kind wordt steeds groter, en daar komen dan ook nieuwe dingen bij kijken. Ze gaan op ontdekkingstocht, ze zoeken uit waar jouw grenzen liggen en ze kunnen steeds beter aangeven wat ze wel en niet willen. Lees hier alles over in onze nieuwe blog!

 Baby 

Je bent een baby van 0 tot 12 maanden. In deze maanden gebeurt er een hoop. Ze beginnen met kruipen en klimmen. Ze gaan vooruit in hun cognitieve maar ook op motorische ontwikkeling. Ook groeien ze gemiddeld zo'n 25 cm (veel he?!) Ze worden steeds zelfstandiger en je ontdekt steeds meer en meer..


Dreumes
Je kindje is een dreumes van 12 maanden tot 2 jaar. Hier worden (als het goed is) je slapenloze steeds minder en eet je kindje normaal avond eten mee (alleen nog niet teveel vet en weinig zout) Ze gaan ook steeds meer proberen en uitdagen. Trek hierdoor voor jezelf een duidelijk grens, van wat mag en wat niet mag.Vanaf 14 maanden (gemiddeld) beginnen ze ook te lopen, een super grote mijlpaal natuurlijk!

 


Peuter
Je hebt het snel door wanneer je een peuter in huis hebt. Ze zijn dan tussen de 2 en 4 jaar. De "ik ben 2 en ik zeg nee" periode is dan een feit. Je zult de grappigste momenten mee maken met ze, maar er zullen ook wat moeilijkere momenten zijn. Hun karakter komt meer naar voren, hoe leuk is dit? Praten lukt steeds beter en ze begrijpen super veel. Ook begin krijgen ze interesse naar zindelijkheid.

Kleuter
De schoolperiode breekt aan, je kindje is 4 tot 6 jaar oud en gaat voor het eerst naar school. Ze beginnen met schrijven en lezen en hun fijne motoriek ontwikkelt zich in een rap tempo. Ze kunnen al zelfstandig lopen en traplopen, soms zelfs al op 1 been staan.

Schoolkind
De leeftijd van een schoolkind is tussen de 6 en 12 jaar oud. Een kindje tussen de 6 en 12 jaar ontwikkelt zich steeds meer op denk vlak. Ze creeeren meer empathie voor andere en beginnen emoties van andere goed te begrijpen. Ook wordt logisch denken "normaal". Ze begrijpen steeds meer van de regels en netheid. Tussen de 6 en 12 jaar oud groeit je kind enorm en zal langzamerhand het "babyvet" verdwijnen.

 Puber
Het is zover... Je kind is dan eindelijk een puber. Tussen de 12 en 18 jaar spreek je van een puber. In deze ontwikkeling gebeurt er een hoop. Je bent dan nog geen volwassene maar ook geen schoolkind. Ze ontdekken steeds meer op seksueel gebied, krijgen haaigroei, worden ongesteld of krijgen zaadlozingen. Ook geestelijk gebeurt er een hoop. Ze gaan nieuwe dingen ontdekken, vinden vrienden belangrijk en ze krijgen een vriendje of vriendinnetje.

Heb jij meer leuke tips, die je wilt delen met ons? Aarzel niet en stuur ons gerust een email of Whatsappje!

Info@bressy.nl
(+31) 6 25327679

Disclaimer:
Deze Blog van Bressyunderwear is niet medisch onderbouwd, raadpleeg een arts bij vragen.

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar