De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

Geslacht en/of zwangerschap bekend maken

Je bent net zwanger en je mag het dan eindelijk vertellen aan de wereld.. Maar hoe kan je dit op de leukste manieren doen? En hoe maak je het geslacht leuk bekend? Wij hebben een aantal dingen op een rijtje gezet, lees je mee? 

Foto
Dit is een van de meest gebruikte manieren. Dit komt vooral omdat deze toch wel erg leuk is! Geef een foto met de eerste echo erop in een envelop. Of een foto met jouw mini buikje erop. Het kwartje zal direct vallen!

Baby schoenen of sokken
Een andere manier is om baby schoenen of sokjes te kopen en deze in te pakken als cadeautje. Degene die hem uitpakt zal gelijk weten dat het om een zwangerschap gaat en zal compleet verrast zijn. 

Grote broer of zus

Wanneer je al een kleintje rond hebt lopen is het natuurlijk erg leuk om ze in te zetten. Laat ze bijvoorbeeld een hele dag een rompertje dragen met "grote broer/zus" en kijk wie het als eerste opvalt.


Wanneer je na lang wachten dan eindelijk kan weten welk geslacht het wordt is het natuurlijk vanzelfsprekend om dit op zo'n leuk mogelijke manier te ontdekken. Dit wordt ook wel de gender reveal genoemd! 

Taart/cupcake 
Laat een bakker jouw taart bakken. Vaak krijg je van de echoscopist een envelop mee met het geslacht. Geef deze aan je bakker en vraag wanneer het een jongetje wordt om de taart van binnen blauw te maken en bij een meisje, roze. Met visite kom je er dan achter wat het wordt! Dit kan je natuurlijk ook bij cupcakes doen. 

Meer leuke ideeën? Blijf dan onze blogs in de gaten houden!Heb jij meer tips en/of opmerkingen? Laat het ons weten via onze social media (Bressyunderwear) of stuur ons een email of Whatsappje!


Info@bressy.nl
(+31) 6 25327679

Disclaimer:
Deze Blog van Bressyunderwear is niet medisch onderbouwd, raadpleeg een arts bij vragen.

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar