De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

Hoelang moet ik borstvoeding geven?

Hoevaak en hoelang je borstvoeding geeft is natuurlijk aan jezelf. Maar wat is normaal en wat als het niet goed lukt? Lees met ons mee!

Het advies is om tot de 6 maanden alleen maar borstvoeding te geven. Dit omdat hier simpel weg de meeste voedingsstoffen in zitten voor jouw kindje. Ook is de huid-op-huid contact erg goed voor je kind. Na de 6 maanden kan je bijvoeding geven (en dit opbouwen). Toch blijft borstvoeding de basis van de voeding.Normaal geef je +/- 30 minuten borstvoeding per borst. Je wisseld per keer (borstvoeding moment) af met borst. Mocht je je kindje een tijdje niet zien, is kolven toch echt een "need". Borstvoeding geef je zo'n 6 tot 8 keer per dag (24 uur). Dus ongeveer om de 3 uur. Meer dan 8 keer op een dag is ook heel normaal, schrik hier dus niet van.

Moedermelk blijft zo lang goed als dat jij je kindje borstvoeding geeft. Wel kan het zo zijn dat de productie na 6 tot 7 maanden kan afnemen. Dit omdat het in de meeste gevallen dan ook minder nodig is. Dit geeft je lichaam aan. Dit betekend natuurlijk niet dat je gelijk moet stoppen, of misschien was je allang gestopt.


Er bestaat ook nog een alternatief. Flesvoeding. Dit heeft ook veel voordelen. Zo weet je precies hoeveel en wat je kindje binnen krijgt, je kunt makkelijker een dagje weg of weer beginnen met werken en je kindje hoeft en minder moeite voor te doen. Ook kan je partner wat meer taken overnemen en hoef jij dus niet meer op te letten met bijvoorbeeld medicijnen.

Heb jij meer leuke tips, die je wilt delen met ons? Aarzel niet en stuur ons gerust een email of Whatsappje!

Info@bressy.nl
(+31) 6 25327679

Disclaimer: 
Deze Blog van Bressyunderwear is niet medisch onderbouwd, raadpleeg een arts bij vragen. 

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar