De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

Hoeveel voedingsbh's heb ik nodig?

Ben je bezig om je baby uitzetlijst af te vinken? Dan staan daar waarschijnlijk ook voedingsbh's op. Je vraagt je dan misschien af hoeveel voedingsbh's je nodig hebt. In deze blog geven we antwoord op die vraag. 

Hoeveel voedingsbeha's heb ik nodig?
Dit hangt een beetje af van hoe lang je borstvoeding gaat geven. Maar je hebt er minimaal 2 nodig. Zo heb je altijd een reserve wanneer er een voedingsbh in de was zit. Maar het kan handig zijn om meer beha's te hebben. Dan hoef je minder vaak te wassen :) Het kan ook handig zijn om een aantal kleuren voedingsbeha's te hebben. Zodat ze goed passen bij de top die je draagt of bij je onderbroek!

Wat is het beste moment om een voedingsbh te kopen?
Je hebt vast al gemerkt dat je borsten erg veranderen nu je zwanger bent. Ze worden groter, voller en soms zijn ze pijnlijk. Daarom is het vroeg in je zwangerschap lastig in te schatten welke maat beha je het beste kan kopen. Maar in je laatste trimester kun je dit vaak wel goed inschatten. En twijfel je over de maat? Kijk in onze maattabel of neem even contact met ons op. We denken graag met je mee. 

Wat is een fijne voedingsbeha?
We horen vaak van onze klanten, dat een beha met stretch erg prettig is wanneer je borsten gevoelig zijn. Je wil dan zo min mogelijk irritatie van de stof, beugels of haakjes. Daarom hebben onze voedingsbeha's alleen 3 drukknoopjes aan de voorkant. Ze hebben geen beugels of haakjes. En ze zijn gemaakt van lekker zachte stretch stof.  
Wist je dat je met onze voedingsbh's ook heel goed kunt slapen? Aan het eind van je zwangerschap kan het prettig zijn om met een beha aan te slapen. Dan kan het zijn dat je borsten wat minder gevoelig zijn, bijvoorbeeld als je je omdraait in bed. 

Heb jij meer leuke tips, die je wilt delen met ons? Aarzel niet en stuur ons gerust een email via info@bressy.nl

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar