De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

Voedingsbh kopen

Ben je zwanger en overweeg je een voedingsbh te kopen? Lees dan de tips op deze pagina. We vertellen je wanneer het handig is om een voedingsbh te kopen, waar je op moet letten en waarom een Bressy voedingsbh eigenlijk onmisbaar is ;) 

Waarom een voedingsbh kopen?

Je vraagt je misschien af of het echt nodig is om een voedingsbh te kopen. Wij zijn natuurlijk een beetje bevooroordeeld, maar wij denken toch echt dat een voedingsbh onmisbaar is. Je wil namelijk rondom het voeden zo min mogelijk gedoe, zodat je lekker rustig kunt voeden. Een voedingsbh helpt je daarom. Hij gaat namelijk makkelijk open & dicht en je legt snel 1 borst bloot zodat je kindje meteen kan drinken. Koop je een Bressy voedingsbh? Dan is een extra voordeel dat onze beha's zacht en rekbaar zijn. Hierdoor heb je geen irritatie aan je (toch al gevoelige 😬) borsten. We hebben een hele blog geschreven met als titel Heb ik een voedingsbh nodig.

 

Wanneer koop je een voedingsbh? 

Heb je al een baby uitzetlijst gemaakt? Dan vind je het misschien fijn om het lijstje zo snel mogelijk af te vinken. Maar dat is voor een voedingsbh misschien niet heel handig. Een voedingsbeha moet je niet te vroeg in je zwangerschap kopen. Je borsten veranderen en groeien tijdens je hele zwangerschap. Het is dus lastig om in te schatten hoe groot ze zijn wanneer je baby geboren is. Ons advies is daarom om in je 3e trimster je voedingsbh te kopen. In deze blog lees je meer over wanneer koop je een voedingsbh

Voedingsbh kopen? Let op deze punten

Ben je zover om een voedingsbh te kopen? Dan is het goed om op een aantal dingen te letten. Zo weet je zeker dat je een beha koopt die lekker zit en bij je past. 

1. Beslis of je een beha wil met of zonder beugel
2. Meet de behamaat op die je nu hebt. Koop niet zonder meten je behamaat van voor je zwangerschap
3. Let op de stof van de voedingsbh. Wil je een rekbare stof of liever een beha die wat strakker zit en veel ondersteuning geeft.
4. Kies een sluiting van de beha die je fijn vindt. Wil je haakjes aan je behabandjes of wil je drukknopen aan de voorkant. 

Lees hier meer punten waar je op moet letten bij een voedingsbh

voedingsbh kopen

Een Bressy voedingsbh is onmisbaar 😉

Je hebt nu gelezen hoe je een voedingsbh koopt. We willen je graag ook nog even vertellen waarom de Bressy voedingsbh zo fijn is.

- Onze beha heeft geen haakjes of lastige sluitingen, je maakt de beha open en dicht met de 3 drukknopen aan de voorkant.
- Bressy is gemaakt van zacht en rekbaar katoen in 7 mooie kleuren. Wat is jouw favoriet?
- Je kunt de pads in onze beha wassen en wisselen, handig als je wat melk hebt gelekt. 
- Er zitten geen beugels in onze beha's, daarom kun je er ook mee slapen. 

Een Bressy voedingsbh kopen

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar