De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

Over Bressy

hebben we grote stappen gezet. Onze missie is ‘Borstvoeding zonder gedoe!’. Daarom is het met onze Bressy voedingsbeha super makkelijk om borstvoeding te geven. Je doet gewoon 1 of 2 drukknoopjes open aan de voorkant en je baby kan gaan drinken. En onze beha zit ook nog eens heel comfortabel en lekker zacht. 

 


Over Bressy

Het begon allemaal in 2020. Twee jongen ondernemers zetten het bedrijf Bressy Underwear op. Zij hebben het geluk dat de creativiteit van de een en het zakelijke brein van de ander de perfecte combi is om een bedrijf te starten. 

In 2021 groeide Bressy verder door. De woonkamer was niet groot genoeg meer en daarom verhuisde de voorraad van Bressy naar een distributiecentrum, om iedereen beter en sneller te kunnen helpen. Ook hebben we in dit jaar met veel mooie bedrijven samengewerkt, onder andere met Libelle mama en nog veel meer. 

In 2022 is er veel veranderd voor Bressy Underwear. Na een vliegende start in de eerste maanden van 2022 met de introductie van onze Bressy slip, is het bedrijf in de zomer overgenomen door een nieuwe ondernemer: Fieke. 

"Al lang was ik op zoek naar een eigen bedrijf dat echt bij me past. En toen zag ik in juni 2022 Bressy voorbij komen. Ik was meteen verkocht 🥰 Waarom? Ik viel meteen voor de leuke kleuren van Bressy en de mooie zachte stof. Ook leek het me erg leuk om moeders en aanstaande moeders te helpen met het vinden van de ideale voedingsbeha. Zelf heb ik een zoontje van 8 en weet ik hoe fijn het is om borstvoeding te geven zonder gedoe. Vanaf nu is Bressy Underwear dus door moeders en voor moeders!"

 


En nu verder!

We zijn pas 2 jaar bezig en we zijn nog lang niet klaar het uitbouwen en mooier maken van het merk Bressy. Wij zijn altijd aan het kijken hoe we moeders en moeders-to-be nog beter kunnen helpen bij het geven van borstvoeding. Heb je een idee of een verbetering voor ons product? Laat het vooral weten! We horen graag wat onze klanten vinden. 

Bressy staat voor kwaliteit en service. Elke dag proberen we onszelf en ons product nog beter te maken voor onze klanten. Als klant zie je dit terug op onze webshop, die zorgvuldig is gebouwd om jou de beste en veiligste online shop beleving te geven! En de beste deals te scoren.

Wij staan 7 dagen per week klaar voor onze klanten. Dus heb je een vraag, een idee, een opmerking? Aarzel vooral niet om contact op te nemen. We vinden het leuk om van je te horen en je te helpen.  

Liefs van Bressy


info@bressy.nl
Chat met ons via de chatbutton op deze pagina
KVK: 67701426
BTW: NL001956809B15

Prins Hendriklaan 101
3583 EJ Utrecht
(Let op: dit is geen bezoekadres)

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar