De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

Ruilen & retourneren

Bressy staat voor de beste klantenservice. Van onze klanten krijgen we gemiddeld een beoordeling van 4,8/5⭐ 

Hoe kan ik mijn bestelling terugsturen?

Je kunt binnen 14 dagen nadat je je bestelling ontvangen hebt, je bestelling retour melden. Stuur een mailtje naar info@bressy.nl. Je krijgt van ons een retourformulier en de retourinstructies. Daarna heb je nog 14 dagen de tijd om je product retour te sturen. Zodra we je retour binnen hebben, krijg je van ons een mailtje. Het retourbedrag staat binnen 7 werkdagen op je rekening.  

De retourkosten betaal je zelf. Maar je kunt wel gebruiken maken van onze goedkopere retourkosten. Je stuurt je bestelling in Nederland retour voor €3,95 en in België voor €4,95/ 

(Lees hier meer over in onze Algemene voorwaarden, artikel 20)

Eenvoudig retourneren in 4 stappen:

Stap 1:
Stuur een mail naar info@bressy.nl met het bericht dat jij jouw bestelling wil retourneren, hierna ontvang je van ons een retourformulier en de retourinstructies.

Stap 2:
Vul het retourformulier in en stop het in je pakketje. Print het verzendlabel of laat de qr-code scannen bij een DHL punt. 

Stap 3:

Zodra we je retour binnen hebben, krijg je van ons een mailtje. 

Stap 4:
We storten het retourbedrag min de kosten voor het retoursturen binnen 7 werkdagen aan je terug. 

Voorwaarden retourneren
1. De producten zijn niet beschadigd
2. De beha mag gepast zijn, maar niet gedragen.
3. De beha dient in verkoopbare staat geretourneerd te worden.
4. De Bressy slips mogen niet gepast zijn en niet gedragen

Mocht het product beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?
Wil je je Bressy ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Neem hiervoor contact op met ons via info@bressy.nl of via de chatfunctie op de website. Wel betaal je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

 
 
Vragen over ons retour beleid?
Bekijk dan de 'Veel gestelde vragen' pagina op onze website, stuur een mailtje naar info@bressy.nl of neem contact op via de chat op onze website.

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar