De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

5 weetjes over beha's

Beha's en borsten.. Wat weet jij er eigenlijk over? Wij hebben vijf leuke weetjes op een rijtje gezet, wist jij dit allemaal al? Lees met ons mee.

Rode lingerie onder witte kleding

Euh wat?!  Weet je het zeker?! Jup, echt. Tenminste als je een donkere huid hebt. Trek dan vooral een rode beha aan onder een wit t-shirt. Dan is het contrast tussen jouw huid en de kleur van de beha het kleinst. Heb je een lichtere huid? Probeer dan een lichtroze of lichtgrijze beha.  

Ontstaan van de BH

Pas aan het eind van de 19e eeuw gingen vrouwen in Nederland beha's dragen. Voor die tijd droegen ze een corset. Alhoewel je van een corset een mooi zandloper figuur krijgt, zit het helemaal niet lekker en kan het pijn doen. Dus vrouwen waren erg blij met de beha. Hij zat veel lekkerder en je kon je er beter in bewegen.

voedingsbeha's

6 keer van behamaat veranderen

Wist je dat je borsten mee groeien met jou? Wanneer jij aan het afvallen bent, worden je borsten kleiner. Ben je wat aangekomen? Dan zullen je borsten ook groter worden, net als tijdens je zwangerschap natuurlijk. Zo verander je wel 6 keer tijdens je leven van behamaat. Goed om dus soms even te checken of je beha nog wel lekker zit.

Steuntje in de rug

Wist je dat je vooral steun krijgt van de behaband op je rug? De bandjes over je schouders helpen wel mee om steun te geven. Maar zijn vooral bedoeld om je beha op zijn plek te houden. Zoek je dus een beha met veel steun? Kies er dan één met een bredere band op de rug. 

Gemiddeld

De gemiddelde cupmaat in Nederland is cupmaat D. In veel andere landen om ons heen is de gemiddelde cupmaat ook D. Maar zo'n 40 jaar geleden was de gemiddelde maat in Nederland een stuk kleiner. In 1975 was het 75B. Heel veel vrouwen dragen een verkeerde behamaat. Dus meet jezelf goed op voor je een nieuwe beha koopt of vraag advies aan iemand in de winkel of webshop :)

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar