De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

Waarom andere vrouwen een voedingsbh dragen

Je vraagt je misschien af of het nodig is om een voedingsbh te dragen. Het zijn toch weer extra kosten en je hebt al een hele stapel gewone bh's. In deze blogpost lees je waarom andere vrouwen graag een voedingsbh dragen. Hopelijk helpt het jou in je beslissing om een voedingsbh te kopen. 

1. Comfort en ondersteuning

Tijdens je zwangerschap veranderen je borsten vaak, ze worden groter en krijgen soms een wat andere vorm. Je hebt vast ook al gemerkt dat je borsten gevoeliger kunnen zijn ;)  Een voedingsbh geeft comfort en de juiste ondersteuning. Uit een onderzoek blijkt dat 85% van de zwangere vrouwen zich comfortabeler voelt in een voedingsbh dan in een gewone bh.

2. Gemak van borstvoeding

Voedingsbh's zijn speciaal ontworpen met handige sluitingen en openingen. Zo geef je makkelijker borstvoeding. Je hoeft namelijk niet je hele shirt en bh uit te trekken om een borst bloot te krijgen. Je doet bij een Bressy voedingsbh alleen 1 of 2 drukknoopjes open aan de voorkant. Je andere borst blijft zo mooi bedekt. Zo geef je, ook in het openbaar, makkelijk borstvoeding. Volgens een studie gaf 92% van de moeders aan dat een voedingsbh hen hielp om gemakkelijker en discreter borstvoeding te geven in het openbaar.

waarom een voedingsbh drageb

3. Voorkomt verstopte melkklieren

Een goed passende voedingsbh voorkomt dat de melkklieren in je borst afknellen en verstopt raken. Daarom mag een voedingsbh niet knellen. Let er dus op dat je de juiste maat voedingsbh draagt. Met de comfortabele voedingsbh in de juiste maat, heb je minder last hebben van verstopte melkkanalen en pijnlijke borsten tijdens de borstvoedingsperiode.

4. Langer gebruik

Een voedingsbh is niet alleen handig tijdens de borstvoedingsperiode, maar zelfs 78% van de vrouwen bleef hun voedingsbh' dragen nadat ze gestopt waren met het geven van borstvoeding. Dit is vooral omdat voedingsbh's vaak heel comfortabel zitten. En wist je dat je onze bh's ook goed voor je bevalling kan dragen? Ze zijn namelijk lekker zacht, dus ideaal voor gevoelige borsten.

5. Eigenwaarde en zelfvertrouwen

Een goed passende bh kan je zelfvertrouwen verhogen. Je voelt je vrouwelijker, je kleding zit beter en je figuur komt beter uit. Dit kan ook na je zwangerschap erg fijn zijn. Het duurt even voor je lichaam weer zo is als voor je zwangerschap. Helemaal niet erg natuurlijk, maar alle kleine beetjes helpen. Dus een goed zittende bh waar je je fijn in voelt, helpt altijd!

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar