De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

6 leuke weetjes over kinderen

Grappige feitjes en weetjes zijn altijd leuk om even te lezen. Vooral als ze over jouw kids gaan. Wist jij deze 6 grappige dingen over kinderen al?

Botten
Wist je dat baby's 100 botten meer hebben dan volwassen mensen?! Gek he? Sommige botten van je baby moeten nog aan elkaar groeien in de loop van de jaren. Ook zit er bij baby's meer ruimte tussen hun botten. Ze zijn hierdoor flexibeler. Erg fijn voor tijdens de bevalling ;)!

Tanden
Wist je dat 1 op de 2000 baby's met een tandje wordt geboren? Dit komt dus bijna niet voor. Bij de 1999 andere baby's komen de tandjes meestal door rond de 4 tot 7 maanden.

6 weetjes kinderenStappen
Wist je dat je kindje van 2-4 jaar oud ongeveer 175 stappen per minuut zet? Zij komen dus met gemak aan de 10.000 stappen per dag! Wij zetten ongeveer 110 stappen per minuut als we wandelen. Onze kleintjes zijn dus echt road runners 💨

Lachen
Wist je ook dat je kindje ongeveer 200 keer per dag lacht? Dit omdat er veel onverwachte dingen gebeuren voor een kleintje. Heerlijk toch? Je baby begint ongeveer met lachen als hij 6 weken oud is. Echt schaterlachen kan hij rond de 4-5 maanden. Kan jij ook niet wachten? 

Ogen
Wist je dat de kleur van de ogen van je baby nog kunnen veranderen na een paar maanden? Als je baby een lichte huid heeft, heeft hij als baby vaak blauwe ogen. Maar dit kan na een aantal maanden nog veranderen in bruine of groene ogen. Heeft je baby een donkere huid? Dan heeft hij vaak lichtgrijze of lichtbruine ogen en deze kleur wordt vaak donkerder wanneer je kindje ouder wordt. 

Herkenning
Wist je dat je kleintje zijn naam al begint te herkennen vanaf 6 maanden oud? Hij snapt dat dit specifieke woordje voor hem bedoeld is. Als je zijn naam roept, zal hij hierop reageren. Luistert jouw kindje niet naar zijn naam? Misschien wil hij je dan niet horen ;)

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar