De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

Waar op letten bij voedingsbh?

Ben je op zoek naar een voedingsbh? Dan kom je superveel verschillende modellen, kleuren en opties tegen. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om te kiezen, als je niet precies weet waar je op moet letten. Wij leggen je uit wat belangrijk is bij het kiezen van een goede voedingsbh. 

Verschillende soorten voedingsbh's

Ten eerste is het goed om te weten dat er verschillende soorten voedingsbh's zijn. Er zijn beha's met en zonder beugel. En dan zijn er nog verschillende soorten sluitingen. Bijvoorbeeld haakjes aan de schouderbanden om je borst bloot te leggen of alleen stof die je opzij schuift. Een klassieke behasluiting aan de achterkant of drukknopen aan de voorkant, zoals de Bressy voedingsbh's

Het is ook handig om te kijken naar welke stof je fijn vindt voor een beha. Je hebt stoffen die wat meerekken, maar ook stoffen die wat stugger zijn. Je borsten zijn vaak gevoelig tijdens je zwangerschap, dus het is fijn als de stof van de beha lekker zacht is en niet schuurt. 

Dan heb je ook nog het verschil tussen een zwangerschapsbh, een meegroeibh en een voedingsbh. Meer hierover lees je in deze blog

Kenmerken bressy voedingsbh

Welke maat voedingsbh?

Ten tweede is het natuurlijk heel belangrijk dat je erop let dat je de voedingsbeha in de juiste maat koopt. Niets is vervelender dan een beha die trekt of lubbert. Je wil je graag zeker voelen over je beha. 

Het belangrijkste om te weten is dat je niet moet kijken naar de behamaat die je had voor je zwangerschap. Meet je lichaam opnieuw op wanneer je een voedingsbh gaat kopen. En kies voor de maat die je dan opmeet. Dit kan zomaar 1 of 2 maten groter zijn dan voor je zwangerschap. Schrik hier niet van, het is heel normaal dat je borsten behoorlijk groeien tijdens je zwangerschap. Ze worden vanzelf weer kleiner, gelukkig (of helaas 😉).  Wil je weten welke maat je van onze voedingsbh's nodig hebt? Kijk in onze maattabel

Checklist waar je op moet letten

Dan zetten we nu nog even voor je op een rijtje waar je op moet letten bij het kopen van een voedingsbh:

1. Check je maat
2. Beslis met of zonder beugel
3. Kies welke sluiting van je bh jij fijn vindt
4. Let op het materiaal waarvan de beha gemaakt is
5. Zitten er losse pads in de bh? Handig voor als je wat melk hebt gelekt

En naast dit rijtje is het natuurlijk vooral belangrijk om goed te passen en een aantal beha's uit te proberen. Dan weet je het beste wat bij je past. 

Heb je vragen over onze voedingsbh's? Neem vooral contact met ons op. We denken graag met je mee. 

 

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar