De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

Creatieve kinderactiviteiten

Hoe leuk het ook is om een dagje weg te gaan zo nu en dan, is thuis zijn ook erg prettig voor kinderen. Maar wat kan je doen? Heb jij ondertussen ook geen inspiratie meer? Lees dan mee met ons in onze nieuwste blog!

Leeftijd speelt natuurlijk een grote rol in de activiteiten. Een kind van 2 heeft hele andere intresses dan een kind van 9. Daarom hebben wij een aantal thuis activiteiten per leeftijd onder elkaar gezet.Spelen met een fles of doos (1-3 jaar)
Voor kleinere kinderen heb je niet veel nodig om de hele middag vol plezier te vullen. Deze activiteit is niet alleen leuk, maar ook nog is goed voor het milie maar je bent ook nog eens aan het recyclen. Je herbruikt namelijk je dozen en/of lege flessen.

Maak van een lege fles een rammelaar. Vul je lege fles met bijvoorbeeld kralen of rijst. Lijm de dop goed vast, en rammelen maar!
(let op: lijm de dop goed vast en controleer dit zorgvuldig, laat een kind dan ook niet alleen hier mee spelen)

Bij dozen is het nog simpeler. Zorg ervoor dat je dozen in verschillende soorten maten hebt. Je kindje kan hier dan mee bouwen! Hoe simpel? Maar kinderen vinden dit zo leuk!


Kleding maken (3-6 jaar)
Maak kleding van vuilniszakken. Dit kan je zo gek maken als je zelf wilt en kinderen vinden het fantastisch. Maak een gat voor het hoofdje en 2 gaten voor de armen. Hierna kan je het natuurlijk nog leuk aankleden. Ze kunnen hier zo de hele middag mee bezig zijn, om hun jasje/jurkje/t-shirt zo mooi mogelijk te maken!

Maak een hut in je woonkamer ( 6 tot 12 jaar)
Dit is een klasieker en elk kind heeft dit ooit wel eens gedaan. Maar heb jij ze ooit geholpen? En heeft dit ooit al in de woonkamer gemogen? Het is natuurlijk leuk om een dagje echt met je kind bezig te zijn en lol samen te hebben. Iets wat hij/zij ook echt heel leuk vind om te doen. Bouw daarom samen een hut en ga daarna hierin lekker een spelletje spelen, een film kijken of slaap er ook echt een nachtje samen in!

Weet jij nog andere leuke activiteiten? Laat het ons weten via onze social media (Bressyunderwear) of stuur ons een email of Whatsappje!

Info@bressy.nl
(+31) 6 25327679

Disclaimer:
Deze Blog van Bressyunderwear is niet medisch onderbouwd, raadpleeg een arts bij vragen.

 

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar