De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

Je allereerste week met je kindje

Iets waar je al maanden naar uit kijkt: de eerste dagen met je kindje! Dit voelt en is magisch. Wat kan je verwachten deze dagen en hoe gaan ze eruit zien? Lees mee in onze nieuwe blog!

De allereerste dagen zijn natuurlijk heel spannend. Je krijgt in een keer zoveel meer verantwoordelijkheid. In de eerste week is het vooral aan elkaar wennen. Huid op huid contact is ontzettend belangrijk voor je kindje, dit omdat hun stresshormoon hierdoor daalt. Ze krijgen een rustiger, veiliger en vertrouwd gevoel. Knuffelen is dus niet alleen voor jou fijn maar ook voor je baby!


Hoogstwaarschijnlijk krijg je veel bezoekjes. Dit is natuurlijk super leuk en gezellig. Veel cadeautjes en bewondering voor je baby. Maar vergeet niet jezelf! Het is een intense week, dus een keertje nee zeggen is helemaal niet gek.

Ook zal je bezoek krijgen van je kraamverzorgende, dit is heel fijn. Zij geven jou advies en tips. Ze controleren je baby, helpen je met ze in bad doen, omkleden, verschonen en voeden. Je baby zal de eerste week veel borstvoeding/flesvoeding vragen. De eerste week is het spannends maar ook het allermooiste!

 

Heb jij meer tips voor de eerste week? Laat het ons weten via onze social media (Bressyunderwear) of stuur ons een email of Whatsappje!

Info@bressy.nl
(+31) 6 25327679

Disclaimer:
Deze Blog van Bressyunderwear is niet medisch onderbouwd, raadpleeg een arts bij vragen.

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar