De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

Leven met een zwangere vrouw

We hebben het genoeg gehad over de zwangere vrouwen en hoe mooi maar ook zwaar het kan zijn. We gaan het vandaag hebben over het leven met een zwangere vrouw. Wat kan je wel en niet doen? Lees mee

Je vrouw is zwanger, niks is mooier dan dat toch? Totdat ze opeens wel heel veel hormomen krijgt. Elke vrouw reageert hier anders op. Geef je vrouw daarom genoeg rust, haar lichaam zal het nodig hebben! Ook kan je zo nu en dan taken overnemen. Dit hoeven niet werelds grootste taken te gaan. Mara begin is bij de afwas of de was.Ook zal je vrouw zo nu en dan stemmingswisselingen hebben, wees niet bang. Dit zal niet voor altijd blijven. De stemmingswisselingen komen doordat je hormonen compleet in de war zijn. Hierdoor zorgen ze ervoor dat je emotioneel veel veranderd. Je oestrogeen en progesteron verhogen in je lichaam. Dit is de grootste reden van de stemmingswisselingen.

Je kan het beste de stemmingswisselingen laten voor wat het is en er niet al te veel aandacht aan geven. Maar vergeet niet je vrouw te negeren. Praat erover en maak het vooral niet erger. En. vergeet niet dit zal niet voor altijd zo zijn. De stemmingswisselingen zijn bij de meeste vrouwen vooral aan het begin erg aanwezig en zullen langzamer hand langzaam verwijderenHeb jij nog tips? Laat het ons weten via onze social media (Bressyunderwear) of stuur ons een email of Whatsappje!

Info@bressy.nl
(+31) 6 25327679

Disclaimer:
Deze Blog van Bressyunderwear is niet medisch onderbouwd, raadpleeg een arts bij vragen.

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar