De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

Tips voor een betere nachtrust.

Vooral de eerste paar weken met je wondertje zal je wel hebben gemerkt dat je minder slaapt krijgt dan je wenst te hebben. Veel vrouwen zijn oververmoeid, en uitgeput. Wil jij ook niks liever dan een paar simpele tips krijgen? Lees dan mee!

Doordat je baby nog geen dag- en nacht rimte heeft, heb jij dit dus ook niet. Je baby heeft ongeveer om de 3 tot 4 uur voeding nodig en zal ook niet langer doorslapen. Vanaf 6 weken gaat doorslapen al beter en vanaf 6 maaden kan je baby 8 uurtjes achter elkaar gaan slapen zonder voeding.


Omdat het een veel gestelde vraag is, hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet voor een betere nachtrust:

- Gebruik een slaapzak of probeer in te bakeren eens. Dit kan voor een extra veilig gevoel zorgen tijdens het slapen. Wellicht slaapt je baby door, en kan jij genieten van je avond!

- Hou de avonden rustig en zorg voor voldoende voeding

Door de avonden wat rustig te houden, zorg je ervoor dat je baby niet te veel nieuwe prikkels binnen krijgt. Hierdoor zal je baby rustig worden en misschien ook rustiger in slaap kunnen vallen. Masseren of even in bad is ook altijd een goeie tip. En natuurlijk voldoende voeding voordat je baby naar bed gaat, maar genoeg is genoeg ;)

- Rust overdag zelf
Wanneer je baby een dutje doet, ga er zelf ook gewoon een keertje voor liggen! Het is echt niet erg om je zelf hier aan toe te geven. Op deze manier ben je productiever in de nacht en voel je je de volgende dag wat fitter.- Hou een slaap ritueel aan.
Een slaap ritueel is misschien wel de beste tip in dit rijtje. Wanneer je een slaap riueel aanhoudt, kan je baby zich mentaal voorbereiden hierop. Hij/zij zal begrijpen dat het bedtijd is. Dit hoeft geen uren te duren!

- Laat even huilen bij wat oudere babys
Het is niet gek om je baby zo nu en dan even te laten huilen. Dit geld voor een baby van een paar maanden oud. Dit is niet het leukste om te doen, maar op deze manier leren ze beter om alleen in slaap te vallen.

Heb jij meer leuke tips, die je wilt delen met ons? Aarzel niet en stuur ons gerust een email of Whatsappje!

Info@bressy.nl
(+31) 6 25327679

Disclaimer: 
Deze Blog van Bressyunderwear is niet medisch onderbouwd, raadpleeg een arts bij vragen. 


Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar