De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

Verloskundige

We weten allemaal wel wat een verloskundige is, maar wat doet een verloskundige eigenlijk allemaal, wat kan ze allemaal voor jou betekenen en is het iets voor mij? Kom hier allemaal achter in onze nieuwe blog en lees mee!

Een verloskundige staat in het teken van jouw zwangerschap. Zij helpt en begeleidt jouw in je zwangerschap en daarna. Ze ondersteund wanneer nodig en heeft het beste voor met jou en je baby. Ook controleerd ze jouw baby en jouw gezondheid zorgvuldig. Ze helpt je met problemen of verbeterpunten in en na je zwangerschap en beantwoord al jouw vragen.Een verloskundige kan jou helpen met je geboorteplan en deze bespreek je dan ook met haar!  Lees hier meer over in onze blog "Geboorteplan"  (Lees hier) Ook helpen ze je met een voorlichting, wat staat je te wachten? Wat voor cursussen zijn er allemaal mogelijk in jouw omgeving? Tijdens je zwangerschap ga je in totaal 10 tot 14 keer ongeveer naar een verloskundige. Hierbij houden ze zoveel mogelijk rekening met jou/jullie wensen en de situatie. Ook mogen ze "officieel" jou en je kleintje medisch controleren.

Je verloskundige begeleid jou tijdens je bevalling. Ze kan je adviezen geven over weeën of hoe deze beter opgevangen kunnen worden. Ook kan zij op dat moment met een heldere blik op jouw wensen (geboorteplan) kijken en dit met jou overleggen. 6 weken na je bevalling zal ik nog 1 keer langs gaan om alles door te bespreken en nog eventuele vragen te beantwoorden.Heb jij je al ingelezen over een verloskundige of heb je al een fijne ervaring en wil je deze delen? Laat het ons weten via onze social media (Bressyunderwear) of stuur ons een email of Whatsappje!

Info@bressy.nl
(+31) 6 25327679

Disclaimer:
Deze Blog van Bressyunderwear is niet medisch onderbouwd, raadpleeg een arts bij vragen.

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar