De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

VERVOLG: 5 manieren om jouw gender reveal te vieren

We hadden het in onze vorige blog over hoe jij jouw zwangerschap leuk bekend kan maken en we hebben je alvast 1 leuke tip gegeven (Geslacht en/of zwangerschap bekend maken)  voor je eventuele gender reveal. Wij hebben nog 5  leuke manieren om jouw gender reveal bekend te maken. Lees je mee?

Ballonen
Er zijn meerdere manieren om met ballonen het geslacht van jouw kleintje bekend te maken. Zo kun je bijvoorbeeld in een grote ballonen prikken! Deze zal knappen en de kleur van het geslacht zal eruit komen. Ook kan je een doos laten bestellen, met ballonen hierin. Roze voor een meisje en natuurlijk blauw voor een jongetje.  Wanneer je de doos openmaakt zullen de ballonen naar boven zweven.

Pinata
Dit is een orignele maar super leuke manier van een gender reveal. De pinata zal gevuld zijn met gekleurde confetti. Je kan hem ophangen en wanneer je hard genoeg tegen de pinata aan slaat met bijvoorbeeld een stok zal de gekleurde confetti eruit vallen!

Confetti kanon
Wil je er echt wat spectaculairs ervan maken? Kies dan voor een confetti kanon. Tel met zn alle van 10 naar 0 en schiet met zn alle op 0, met de confetti kanon. De lucht zal gevuld zijn met de kleur van jouw geslacht!

Kleuren gevecht
Wil je toch net iets meer actie? Dan is een kleuren gevecht echt wat voor jou. Laat iedereen een gevulde waterballon met de juiste kleur verf pakken en gooien maar! Je ziet vanzelf wat het geslacht zal zijn van jouw baby! Hoe leuk en orgineel?

Sport
Is sport helemaal jou of je partner's ding? Kies er dan voor om bijvoorbeeld een voetbal te laten maken, gevuld met de kleur (roze of blauw) van jullie geslacht. En schop deze kapot! Dit kan bijvoorbeeld ook met honkbal of andere sporten.


Heb jij meer tips en/of opmerkingen? Laat het ons weten via onze social media (Bressyunderwear) of stuur ons een email of Whatsappje!

Info@bressy.nl
(+31) 6 25327679

Disclaimer:
Deze Blog van Bressyunderwear is niet medisch onderbouwd, raadpleeg een arts bij vragen.


Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar