De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

Wanneer koop je een voedingsbh?

Je vraagt je misschien af wat het beste moment is om een voedingsbh te kopen. Je wil 'm misschien eigenlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Maar is het ook handig om een voedingsbh vroeg in je zwangerschap te kopen?

Je borsten veranderen

Je hebt waarschijnlijk al vroeg in je zwangerschap gemerkt dat je borsten veranderen. Ze worden groter, zwaarder en zijn gevoeliger. Dit komt allemaal door zwangerschapshormonen. Je borsten worden 'voorbereid' op het geven van borstvoeding. 

Wanneer koop je een voedingsbeha?

Omdat je borsten nog erg veranderen tijdens je zwangerschap, kun je beter even wachten met het kopen van een voedingsbh. Het is namelijk aan het begin lastig in te schatten hoeveel je borsten nog groeien. Het beste moment om een voedingsbh te kopen is vanaf je 3e trimester. Dan kun je veel beter inschatten hoeveel je borsten zijn gegroeid.

Wat veel vrouwen doen, is twee verschillende maten kopen. De ene maat draag je al aan tijdens je zwangerschap. Een voedingsbh is soms comfortabeler voor je borsten dan een gewone beha. En de andere maat draag je na je bevalling. 

De maat van je voedingsbh

Wanneer je een voedingsbh koopt, kijk je niet naar de bh maat die je voor je zwangerschap had. Het is belangrijk dat je kijkt naar de maat die je nu hebt. Dit kan wel 1 of 2 maten groter zijn dan voor je zwangerschap. Meet je borsten dus opnieuw op wanneer je een voedingsbh gaat uitzoeken. Dit doe je door de omtrek van je lichaam te meten, net onder je borsten. En je maat de omtrek precies over je borsten. Dan weet je je cupmaat en de omtrekmaat.

Wil je weten welke maat je van onze beha's nodig hebt? Kijk dan in onze maattabel

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar